Moederdag cadeau zwanger

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd! Je kan dit waarschijnlijk wel van de daken schreeuwen. Als jouw ouders het nog niet weten en het is bijna moederdag, dan is dat een erg leuk moment om dit op ludieke wijze bekend te maken. Jouw moeders moederdag wordt dus opeens ook een beetje een omadag. Deze moederdag zal zij nooit meer vergeten. Lees hieronder meer over het kopen van een mooi Moederdag cadeau wanneer zij zwanger is.

Bekijk hier de Moederdag cadeaus ->

Moederdag cadeau voor een zwangere.

  • Koffie of thee
    Drinkt jouw moeder graag koffie of thee? Geef haar dan een leuke mok. Op de mok kan je een foto van de eerste echo afdrukken of een leuke tekst om haar zo te vertellen dat zij oma wordt. Wat nog leuker is, is een magische mok. Ze denkt dan in eerste instantie dat zij een normale mok krijgt, maar als zij daar dan haar koffie of thee in schenkt, verschijnt de foto of tekst. Zorg wel dat jij bij haar in de keuken staat op dat moment, anders mis je het moment dat zij het ontdekt. Wat ook leuk om te geven is, is een koektrommel. Op de trommel kan je een foto van de echo of passende tekst laten printen. In de koektrommel kan je koekjes of chocolaatjes doen met daarop roze en blauwe muisjes.
  • Agenda
    Ook kan je jouw moeder een mooie agenda geven. Rond de uitgetelde datum schrijf je iets in de agenda. Ben benieuwd wanneer jouw moeder het ontdekt.
  • Slabbetje of tutpopje
    Ook kan je haar al cadeautjes voor de baby geven. Denk dan bijvoorbeeld aan een slabbetje of tutpopje. Op het slabbetje kan je dan een leuke tekst laten borduren waaruit blijkt dat zij oma wordt.

Relaxen en meer.

Je kan haar ook een boekenlegger of puzzel geven, met daarop een tekst die haar duidelijk maakt dat zij oma wordt. Je kan hier bijvoorbeeld op zetten: Over 9 maanden heb jij een dag per week minder tijd om te lezen / puzzelen.

Veel succes met het kiezen van het juiste cadeau en veel plezier met geven. Fijne zwangerschap verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.