Moederdag cadeau maken

Het maakt voor een moeder niet uit hoe ze verrast wordt op Moederdag. Het is al een feest en verrassing dat ze niet vergeten wordt, op deze belangrijke dag. Voor alle lieve moeders is Moederdag een dag speciaal voor haar, waarin zij het middelpunt van de dag mag zijn. Voor hele kleine kinderen die nog niet op school zitten is het leuk dat papa of iemand anders helpt met het maken of kopen van een cadeau. Inspiratie en ideeën genoeg! Bekijk hieronder meer informatie over een Moederdag cadeau maken.

Bekijk hier de Moederdag cadeaus ->

Moederdag cadeau maken.

Voor de liefste moeder
Knutselen hoort bij het leven van een kind. Hoe jonger ze eraan beginnen, hoe creatiever ze later worden. Om je een beetje te inspireren komen hier de leukste knutselcadeaus voor Moederdag!

  • Baby’s eerste knutsel: doe je baby oude kleertjes aan. Leg een groot stuk plastic of zeil op de grond voor eventueel knoeien. Laat de baby met de water- of vingerverf lekker spetteren op een groot stuk papier.
  • Laat op een tegel een handje en/of voetje van de baby met verf afdruk
  • Een fotocollega met actiefoto’s van papa en baby, terwijl ze aan het kliederen zijn
  • Een foto uitgesneden in hartvorm.
  • Maak een papieren rompertje met leuke tekst over mama

Verzin bij het cadeau een zelfverzonnen gedicht of lief verhaal erbij, wat over haar gaat.

Doe de hele dag leuke mama dingen (voor de partners)

Voordat de zelfgemaakte cadeaus worden gegeven, begint de verwennerij met het wakker worden. Maak een heerlijk ontbijtje samen met je iets oudere kind(eren). Laat haar lekker uitslapen en verras haar met zijn allen met het ontbijt op bed. Geef de cadeaus en eventuele gedichten na het ontbijt. Met het geven van alle cadeaus is Moederdag nog lang niet voorbij. Laat haar voelen dat deze bijzondere dag helemaal van en voor haar is en doe de hele dag leuke mama dingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.