Moederdag cadeau knutselen

Moederdag is een bijzondere dag. Zeker wanneer je kinderen hebt. Hoe leuk is het om samen met je kinderen een leuk Moederdag cadeau te knutselen? Of gewoon zelf knutselen, wanneer je hartstikke creatief bent. Wij geven je een aantal tips, leg de knutselspullen maar alvast klaar!

Bekijk hier de Moederdag cadeaus ->

Moederdag cadeau knutselen?

Ideeën Moederdag knutselen:

  • Een bosje bloemen is een heel traditioneel cadeau, maar je kunt natuurlijk ook zelf bloemen knutselen. De stelen maak je van groen papier, wat je een aantal keer dubbelvouwt. Dubbelvouwen moet i.v.m. stevigheid. De bloemen zelf kun je maken m.b.v. origami, of je knipt ze zelf uit. Daarna hoef je alleen maar de bloemen op de stelen te plakken of te nieten.
  • Heb je zin om te verven? Maak dan een echt Moederdag lijstje. Koop een houten lijstje in de winkel en beschilder hem. Je kunt er natuurlijk ook dingen opplakken. Je moeder kan in het lijstje haar favoriete foto doen.
  • Je moeder verzorgt waarschijnlijk vaak de koffie en de thee. Maar nu doe je dat een keertje zelf. Online kun je een dienblad laten bedrukken met je favoriete foto. Kies een foto van jou of van de hele familie. Je kunt er ook een tekst bijzetten. Denk bijvoorbeeld aan: “Speciaal voor jou, omdat jij de liefste moeder bent” of “mijn mama maakt de lekkerste koffie”. Wanneer je kiest voor een dienblad, dan serveer je er natuurlijk gelijk ontbijt op bed mee.
  • Staat jouw moeder vaak in de keuken? Maak dan online gepersonaliseerde ovenwanten. Ook hiervoor kies je een leuke foto om erop te laten zetten. Pak dit cadeau in in zelfgemaakt cadeaupapier. Hoe je dit maakt? Heel simpel. Neem een groot stuk papier en versier dit door te tekenen, te kleuren en stickers te plakken.

Linktip: PrachtigKado.nl.

Veel plezier met het knutselen van een bijzonder cadeau voor mama, wat zal ze blij zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.