Moederdag cadeau idee

Is het weer bijna Moederdag, maar je hebt nog geen enkel idee wat je dit jaar aan jouw lieve moeder kan geven. Vaak worden er dezelfde cadeautjes gegeven, zoals een bos bloemen, lekker geurtje of bodylotion. Dit is natuurlijk erg leuk, maar het wordt op een bepaald moment wel een beetje voorspelbaar. Verras jouw moeder daarom een keer met een heel ander cadeau. Een persoonlijk cadeau! Dit zal zij zeker niet verwachten. Zij zal dit vast erg leuk vinden. Lees hieronder verder over een idee voor een Moederdag cadeau.

Bekijk hier de Moederdag cadeaus ->

Ideeën voor een Moederdag cadeau

  • Wijntje
    Vinden jij en jouw moeder het altijd lekker en gezellig om samen een wijntje te drinken? Geef haar dan een lekkere fles wijn cadeau. Maar niet zo maar een standaard fles natuurlijk. Geef haar een persoonlijke fles wijn cadeau. Op deze fles kan je op het etiket een leuke foto van jullie samen of lieve tekst laten drukken. Zeker weten dat deze fles wijn binnenkort een keer genuttigd wordt door jullie samen.
  • Koken
    Houdt jouw moeder van koken, maar houdt zij niet van viezigheid? Geef haar dan een leuk schort cadeau. Haar kleren worden dan niet vies en zij kan toch heerlijk kokkerellen. Op het schort kan je een leuke foto of tekst laten drukken om het een persoonlijk tintje te geven. Kan jouw moeder tegen een grapje? Dan is het leuk om er nog een grappige koksmuts bij te geven.
  • Ontspannen
    Houdt jouw moeder van sauna’s? Geef haar dan een zachte en warme badjas cadeau. Op de rug van de badjas kan je haar naam of andere tekst laten borduren. Er zijn ook bijpassende handdoeken verkrijgbaar. Ook deze kan je laten borduren. Als je er ook nog badslippers bij geeft, is het plaatje compleet. Haar dagje ontspannen kan beginnen. Als jij dit ook fijn vindt, bestel dan voor jezelf ook zo’n heerlijke, warme set. Dan kunnen jullie wellicht samen een dagje naar de sauna. Gezellig!

Er zijn dus genoeg cadeautjes voor Moederdag te bedenken! Veel succes met het maken van de juiste keuze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.