Moederdag cadeau groep 1

Moederdag is altijd een leuke dag. Kinderen vinden het geweldig om hun moeder op deze dag te verrassen. Als zij in groep 1 zitten, maken zij vast en zeker een geweldig knutselwerkje voor mama. Zij kunnen haast niet wachten tot het moment waarop ze dit mogen geven. Moeders zijn altijd erg blij met deze cadeautjes. Het is ook leuk om jouw kind nog een ander persoonlijk cadeautje te laten geven aan mama. Iets waarop bijvoorbeeld een foto van mama met haar kinderen staat, is altijd leuk! Mama zal hier ook zeker blij mee zijn. Lees hieronder meer over een Moederdag cadeau namens groep 1.

Bekijk hier de Moederdag cadeaus ->

Moederdag cadeau namens groep 1.

  • KantoorWerkt deze mama op kantoor? Dan is het leuk om haar een muismat te geven. Op de muismat kan een mooie foto van de kinderen geprint worden. Ook is het mogelijk om hier een tekst op te plaatsen. Een ander leuk cadeau is een agenda of notitieboekje. Op de kaft kan een leuke foto of tekst gedrukt worden. Deze mama zal tijdens haar werkzaamheden op kantoor dus extra vaak aan haar kinderen denken.
  • Koffie thuis of op kantoor
    Veel mensen drinken regelmatig een kop koffie. Als deze moeder ook regelmatig een kopje koffie drinkt, dan is het leuk om haar een mok cadeau te geven. Deze kan zij thuis gebruiken, maar ze kan hem ook mee naar kantoor nemen. Op de mok kan een leuke foto of tekst gedrukt worden. Een alternatief voor de normale mok is de magische mok. Deze ziet er uit als elke andere mok, maar zodra de mok warm wordt verschijnt er op magische wijze een afbeelding of tekst. Dit zal zeker een glimlach op het gezicht van moeder laten verschijnen.
  • Ontspannen
    Moeders hebben het ook nodig om af en toe te ontspannen. Geef haar bijvoorbeeld een persoonlijke boekenlegger of puzzel (beide verkrijgbaar met een foto of tekst daarop) cadeau. Dit zijn cadeautjes die altijd gewaardeerd worden.

Er is dus veel mogelijk. Er is vast ook een cadeau te vinden voor deze geweldige mama!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.