Moederdag cadeau groep 1-2

Op school worden vaak de mooiste creaties gemaakt. Al weken voor Moederdag mogen moeders niet meer in de klas komen, omdat ze iets “geheims” aan het doen zijn. Als het dan eindelijk Moederdag is, zeggen de kinderen een rijmpje op dat de juffrouw hen geleerd heeft en daarna geven zij trots het door hen zelf gemaakte cadeau! Ook vinden kinderen het erg leuk om een cadeau aan hun moeder te geven waar een foto van hen samen op staat. Lees hieronder verder over het kopen van een Moederdag cadeau namens groep 1-2.

Bekijk hier de Moederdag cadeaus ->

Moederdag cadeau groep 1-2.

  • Cadeau voor samen
    Het is natuurlijk erg leuk als het kindje samen met zijn of haar moeder kan genieten van het cadeau. Een mooie puzzel is dan een goed idee. Deze kunnen zij samen maken. Op de puzzel kan een foto gedrukt worden van een mooi moment samen. Puzzels zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar.
  • Samen drinken
    Het is natuurlijk erg leuk om samen een kopje thee te drinken na een lange schooldag. Daarom is een mok een leuk cadeau om te geven. Op de mok kan uiteraard ook weer een foto van het kind en moeder samen gedrukt worden. Ook zijn er magische mokken verkrijgbaar. Kinderen vinden deze erg bijzonder. Het is leuk om dit niet tegen moeder te verklappen. Zodra zij dan een mok thee maakt, krijgt zij de verrassing (de foto) te zien. Deze verschijnt namelijk zodra de mok warm wordt. Uiteraard moet er ook wat lekkers bij de thee geserveerd worden, dus een mooie koektrommel, met persoonlijke tekst of foto, mag zeker niet ontbreken. Het lukt natuurlijk niet om dit allemaal in een keer te dragen, daarom is een dienblad (met persoonlijke foto’s daarop) natuurlijk een cadeau wat ook zeker van harte welkom is.

Er zijn dus heel veel verschillende cadeautjes mogelijk. Het is leuk om het kindje zelf te laten bepalen wat hij of zij aan zijn of haar moeder wilt geven. Ook is het leuk om hem of haar te laten bepalen welke foto of tekst er op moet komen. Op deze manier wordt het echt een cadeau van het kindje! Veel succes met het uitzoeken en alvast een fijne Moederdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.