Moederdag cadeau voor aanstaande moeder

Is jouw vriendin zwanger? Dan is zij officieel nog geen moeder, maar natuurlijk wel bijna. Verras haar dan op moederdag, door een cadeautje namens jullie ongeboren kindje te kopen. Dit zal zij zeker niet verwachten en zij zal vast en zeker ontroerd raken door dit ontzettend lieve gebaar van jou! Bekijk hieronder meer over het kopen van een Moederdag cadeau voor de aanstaande moeder.

Bekijk hier de Moederdag cadeaus voor de aanstaande moeder ->

Moederdag cadeau voor aanstaande moeder, enkele tips:

 • Cadeautje voor de baby
  Het is leuk om echt een baby cadeautje voor deze aanstaande moeder te kopen. Je kan bijvoorbeeld een leuk tutpopje of slabbetje met tekst kopen.
 • Badjas
  Als deze moeder straks bevallen is, moet zij enkele dagen rustig aan doen. Zij ligt dan veel in bed. Hopelijk is zij thuis, maar ze kan ook in het ziekenhuis moeten verblijven. Dit is vooraf niet altijd bekend. Omdat zij veel in bed ligt, zal zij zich niet aankleden, maar af en toe moet zij toch uit bed. Een fijne badjas is dan erg fijn om te hebben. Online kan je deze heel eenvoudig bestellen. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Op de rug van de badjas kan je eventueel ook nog een lieve tekst of haar naam laten borduren.
 • Cadeautje met foto van de baby (echo)
  Er zijn ook verschillende cadeautjes te bedenken waar je de foto (echo) van de baby op af kunt drukken. Als deze moeder van lezen houdt, kan je een boekenlegger (met foto daarop) bestellen. Houdt zij meer van puzzelen, geef haar dan een mooie puzzel cadeau. Op de puzzel kan je een afdruk van de echo laten printen. Deze spullen kan zij ook na de bevalling gebruiken, want dan moet ze even rustig aan doen. Ook een mok is altijd leuk om te geven. Op de mok kan je ook de afdruk van de echo laten printen. Wil je geen gewone mok, kies dan voor de magische mok. Als de mok in de kast staat, zie je niets speciaals. Zodra de mok warm wordt (door bijvoorbeeld koffie), verschijnt de foto van de echo. Zo zijn er tal van leuke mokken te vinden in de webshop van PrachtigKado, maar ook zijn de mokken te vinden op www.mokken-bedrukken.nl.

Keuzes genoeg dus! Succes met kiezen!

Moederdag cadeau voor de aanstaande moeder

Gefeliciteerd jullie zijn zwanger!! Wat geweldig. Hopelijk voelt de toekomstige mama zich fit, zodat zij optimaal kan genieten van deze zwangerschap. Als het Moederdag is, is zij officieel nog geen moeder, maar het is natuurlijk wel leuk om haar toch al te verwennen. Het is leuk om haar een persoonlijk cadeau van jullie ongeboren kindje te geven. Maak bijvoorbeeld een foto van een echo foto en druk deze af op wat artikelen. Zo krijgt zij dus echt een cadeau van het kindje in haar buik. Dit zal haar zeker ontroeren.

 1. Koffie
  Wijn is even verboden terrein, dus daarom zal deze moeder vaker een kopje koffie of thee drinken. Het is leuk om haar een eigen mok te geven. Op de mok kan je de echofoto laten afdrukken. Een magische mok is extra leuk om te geven en te krijgen. In eerste instantie zal deze toekomstige mama denken dat zij een normale mok krijgt, maar zodra zij warme koffie of thee in de mok schenkt, verschijnt de foto of tekst.
 2. Koken
  Gezond eten is altijd belangrijk, maar voor deze zwangere mama is het extra belangrijk. Alles wat zij binnenkrijgt, komt ook bij jullie kindje. Gezond eten is belangrijk voor de ontwikkeling van jullie kindje. Als deze mama met veel plezier in de keuken staat, dan is het leuk om haar een schort cadeau te geven. Op dit schort kan je een foto of tekst laten drukken. Om het een grappig tintje te geven, kan je haar ook nog een koksmuts cadeau geven. Iedereen kan dan zien dat zij graag in de keuken staat om de lekkerste gerechten klaar te maken.
 3. Dienblad
  Een dienblad is ook altijd een goed cadeau om te geven. Op het dienblad kan je leuke foto’s laten printen. Met dit dienblad maak je het deze aanstaande moeder wat makkelijker. Zij hoeft vanaf nu niet meer met elk kopje apart naar de woonkamer te lopen.

Veel plezier met het verwennen van deze aanstaande moeder.

Tip: PrachtigKado.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.