Moederdag cadeau 1 jaar

Het is feest, want jullie hebben onlangs een kindje gekregen! Omdat alles nog nieuw is, is het soms best wennen. Jullie leven is compleet veranderd. Alles staat nu in het teken van jullie kindje, maar dit doen jullie vast en zeker met heel jullie hart. Jullie kindje is het mooiste geschenk dat jullie je konden wensen. Binnenkort is het Moederdag, deze dag mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Jullie kindje kan zelf nog niets kopen of maken, maar jij kan dit natuurlijk wel namens hem of haar doen. Jouw vrouw zal dit zeker waarderen. Lees hieronder meer over een Moederdag cadeau 1 jaar.

Bekijk hier de Moederdag cadeaus ->

Moederdag cadeau 1 jaar

  • OntspannenNu jullie onlangs ouders zijn geworden, is het vooral genieten! Maar het kan soms ook best zwaar zijn. Zeker als jullie nachten (nog) gebroken zijn. Iedereen heeft daarom af en toe ontspanning nodig. Jouw vrouw dus ook. Help haar hierbij, door haar een passend cadeau te geven. Een voorbeeld hiervan is een boekenlegger.Als zij graag leest, dan is dit een leuk cadeau. Op de boekenlegger kan je een leuke foto van jullie kindje of tekst laten drukken. Puzzelt zij graag, dan is het leuk om haar een puzzel te geven. Op de puzzel kan jij een leuke foto van bijvoorbeeld jullie gezinnetje laten afdrukken. Zij zal deze puzzel met veel plezier maken.
  • Koffie
    Het kan ’s morgens soms best moeilijk zijn om wakker te worden. Een heerlijke bak koffie is dan erg welkom. Geef deze kersverse mama haar eigen mok, zodat zij ’s morgens lekker rustig kan wakker worden met koffie uit haar persoonlijke mok. Op de mok kan je een leuke foto van jullie kindje laten drukken. Als je geen standaard mok wilt geven, kan je kiezen voor de magische mok. Deze ziet er op het eerste oog uit als elke andere mok, maar dat is hij toch echt niet. Zodra de mok warm wordt, verschijnt er een foto of tekst op de mok. Dit is erg leuk om te zien.

Vergeet deze mama dus niet op haar eerste Moederdag! Succes met het kiezen van het juiste cadeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.