Moederdag 2022

Op Moederdag worden moeders extra in het zonnetje gezet. In Nederland wordt deze feestdag jaarlijks gevierd op de tweede zondag van mei. Moederdag 2022 valt op zondag 8 mei. De kinderen, groot en klein, hebben extra aandacht voor hun moeder en laten hun waardering blijken door bijvoorbeeld een ontbijt op bed te serveren. Ook gaat deze dag vaak gepaard met het geven van een geschenk. Het vinden van een leuk cadeau kan soms lastig zijn. Zeker wanneer je niet wilt komen aanzetten met standaard cadeautjes, zoals bloemen of chocolade. Toch zijn er in verschillende prijsklassen leuke en originele cadeautjes te vinden.

Bekijk hier de Moederdag cadeaus voor 2022 ->

De mooiste cadeaus voor Moederdag 2022

Verschillende ideeën voor verschillende budgetten

Niet iedereen heeft evenveel te besteden. Dit hoeft gelukkig geen reden te zijn om Moederdag zonder cadeautje voorbij te laten gaan. Enkele ideeën voor een geschenk dat minder kost dan een tientje zijn een mok, een golfdoekje of een telefoonhoesje. Heb je een wat ruimer budget, dan kun je bijvoorbeeld een dienblad, een badjas of een decoratief kussentje voor op de bank geven.

Als je moeder een wijntje op zijn tijd kan waarderen, dan kun je haar een fles wijn schenken. Puzzelt ze graag? Dan is een legpuzzel wellicht een leuke optie.

Persoonlijke cadeaus voor Moederdag

Alle bovengenoemde voorbeelden kun je geheel kosteloos laten bedrukken. Op deze manier geef je je moeder een heel uniek en vooral persoonlijke attentie. Zo kun je de naam van je moeder of een persoonlijke boodschap op een van de artikelen laten zetten. Op sommige artikelen kun je zelfs een foto laten afdrukken. Leg jullie mooiste moment vast op een puzzel of laat een foto van jezelf op het etiket van een wijnfles afdrukken. O

p een wandtegeltje kun je een liefdevolle of juist motiverende tekst laten zetten. Zij zal regelmatig met deze mooie tekst geconfronteerd worden, wanneer ze in de ruimte komt waar het tegeltje wordt opgehangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.