Fotocadeau

Cadeautjes zijn altijd leuk om te geven en om te krijgen. Maar als een cadeau geen standaard cadeau is, maar iets wat met liefde uitgezocht en gemaakt is, dan is dat nog veel leuker om te geven en te krijgen. Persoonlijke cadeautjes met daarop een foto zijn altijd goed. Iedereen (jong & oud, man & vrouw) is daar blij mee. Dit soort cadeautjes worden altijd bewaard en nooit weg gegooid. Kom hieronder meer te weten over het laten maken van een bijzonder fotocadeau, voor bijvoorbeeld kinderen, mannen en voor vrouwen.

Bekijk hier de fotocadeaus ->

Fotocadeau.

  • Kinderen
    Als je zo’n persoonlijk cadeau voor een kind wilt hebben, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een knuffeltje. Op het shirtje van de knuffel kan je een foto laten drukken. Als het kindje iets groter is, kan je een kussensloop laten bedrukken. Op deze manier kan je een persoonlijk kussen cadeau geven.
  • Vrouwen
    Veel vrouwen drinken graag een wijntje. Als je op het etiket van een fles wijn een mooie foto laat drukken, is het echt een eigen fles wijn. Ook houden veel vrouwen van lezen en puzzelen. Geef hen een mooie boekenlegger of puzzel cadeau. Op deze producten kan je ook een foto af laten drukken.
  • Mannen
    Mannen drinken meestal liever een biertje of koffie. Voor deze mannen kan je een leuke opener of set onderzettertjes bestellen. Op deze artikelen kan je ook weer leuke foto’s laten drukken. Voor de koffieleuten onder de mannen kan je een mooi (magische) mok bestellen. Als jij er voor zorgt dat hier een mooie foto op afgedrukt wordt, weet iedereen van wie deze mok is.

Koken
Veel mensen vinden het heerlijk om in de keuken te staan. Dit is vaak een ontspannende bezigheid. Voor de koks kan je een mooie keukenschort bestellen. Zo blijven de kleren schoon en kunnen zij volop kokkerellen zonder uit te hoeven kijken. Op het schort kan je ook weer een foto laten drukken. Om het geheel af te maken, is het leuk om er een grappige koksmuts bij te bestellen.

Fotocadeautjes genoeg dus! Voor ieder wat wils! Veel succes met het uitkiezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.