Fotocadeau mama

Moeders verdienen het elke dag om in de bloemetjes gezet te worden, maar er zijn natuurlijk altijd enkele dagen in het jaar waarop we toch een extra moeite doen. Op Moederdag, als ze jarig zijn of een attentie tijdens de feestdagen. Wil je echt scoren met jouw cadeau? Geef dan eens een kaartje, een leuke tekening of breng haar gewoon ontbijt op bed. Om de kers op de taart te krijgen? Dan is een fotocadeau mama de ideale optie. Een foto van haar met de kinderen is een cadeau waar elke moeder een week hart van krijgt.

Bekijk hier de unieke fotocadeaus ->

Fotocadeau mama.

  • Een wereld van opties

Een fotocadeau mama dan denk je meteen aan een foto-album, maar dat is slechts één van de vele opties. Zo kan je ook kiezen voor een persoonlijke mok met een foto: een goed idee voor alle moeders die de dag inzetten met koffie of thee. Of heb je al eens nagedacht over een kalender met foto’s? Op die manier kan je een hele reeks foto’s van de mama met de kinderen cadeau geven. Dat is echter nog maar het begin.

Een foto kan je tegenwoordig laten drukken op alles van een sleutelhanger tot een kussensloop tot een broodtrommel. De grote uitdaging is dan ook om even zelf na te denken wat ze nou exact graag zou hebben. Met het idee van een fotocadeau mama kan het alvast niet mis gaan, maar het spreekt voor zich dat je toch ook graag hebt dat ze iets praktisch krijgt.

En welke foto dan voor op een fotocadeau?

Vandaag de dag leven we in een tijd waarin er meer opties dan ooit zijn om foto’s te trekken. Iedereen heeft constant een fototoestel op zak met zijn of haar smartphone. Toch is het een goed idee eerst eens na te horen wat voor haar nou belangrijke of emotionele foto’s zijn. Het spreekt daarbij voor zich dat sommige foto’s gewoon een gegeven zijn zoals een trouwfoto en eentje met haar en een baby in de handen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.