Cadeau schoonmoeder

Op Moederdag moeten alle moeders in het zonnetje worden gezet, dus ook schoonmoeders. Ken jij je schoonmoeder goed genoeg en weet je al wat voor cadeau je wilt gaan kopen, of heb je nog tips nodig? Lees hieronder meer over cadeau schoonmoeder.

Bekijk hier de mooiste cadeaus voor je schoonmoeder ->

Cadeau schoonmoeder

  • Wil jij toosten op jullie goede band of ben jij eigenlijk stiekem wel heel erg blij met je schoonmoeder? Koop dan een fles wijn voorhaar. Natuurlijk niet zomaar een fles wijn, maar een fles wijn met een eigen etiket. Je kunt op dit etiket een tekst en een foto zetten. Het is leuk om een foto met jouw partner of een foto van jullie familie hiervoor te gebruiken.
  • Staat jouw schoonmoeder graag in de keuken? Dan heeft ze vast wel een schort. En anders heeft ze er nu een nodig. Ze heeft vast nog geen schort met haar naam erop. Je kunt er ook de tekst: “Schoonmoeder, het is de hoogste tijd om te koken” opzetten. Mits ze natuurlijk tegen een grapje kan.
  • Heb je een dagje spa of wellness gepland met je schoonmoeder? Je kunt het natuurlijk simpel op een kaartje schrijven, maar je kunt het ook symbolisch aan haar vertellen. Koop bijvoorbeeld een badjas in haar lievelingskleur en laat haar naam erop borduren. Of het nu paars, geel of blauw is, het kan allemaal.
  • Je kunt ook een leuk tegeltje laten bedrukken. Vertel haar dat ze bijzonder is. Of zet er een humoristische spreuk of tekst op. Voorbeelden van leuke teksten zijn:

Achter elke geweldige vent vind je een bescheiden schoonmoeder. Deze schoonzoon heeft de meest geweldige schoonmoeder. Kijk uit! Loslopende schoonmoeders!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.